Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp houdt vertrouwen in aankoop van 45 miljoen: 'Hij heeft tijd nodig'

Laatste update:

"Toen we hem aantrokken hebben we inderdaad het besluit genomen dat hij de juiste speler is. Hij heeft de kwaliteiten, alle kwaliteiten. Hij grijpt goed in, is aanvallend goed, verdedigend ook. Hij is snel, heeft een goed schot en kan fantastische vrije trappen nemen. Hij kan goed koppen, hij heeft het allemaal, tactisch gezien ook en hij staat er op het juiste moment. Hij is gewoon een fantastische aanwinst die ons zeker beter zal maken", liet de Duitser optekenen tijdens een perspraatje.

Klopp kan woensdagavond tegen Rode Ster Belgrado in de Champions League niet beschikken over Jordan Henderson en Naby Keïta, terwijl Adam Lallana op de weg terug is van een blessure. De kans is daarom groot dat Fabinho in de basis begint: "Ja dat is duidelijk. Het is trouwens zijn verjaardag, dus dat zou een mooi cadeautje zijn, of niet? Het ging steeds beter met hem en nu is het allemaal goed. Ik heb nog niet besloten hoe we gaan starten, maar het is natuurlijk belangrijk voor ons dat hij hier al een paar maanden zit en dat hij gewend is geraakt aan alles. We zullen hem dus gebruiken."

De trainer geeft aan dat zijn geringe speeltijd vooralsnog niets te maken heeft met Fabinho's kwaliteiten: "Als je bij een club binnenkomt hangt het ook een beetje af van je persoonlijkheid. Hij is niet de luidruchtigste persoon op deze planeet. Hij is wat gereserveerd, hij kijkt en observeert, dan duurt het altijd wat langer. Maar op het veld staat hij er weer en dat is goed. Ik heb daar geen problemen mee, dat meen ik."

"Ga maar eens een jaar terug, hoeveel wedstrijden had Andy Robertson toen gespeeld, een of twee? En daarna groeide hij uit tot de speler die hij nu is. Ik heb het al een paar keer eerder gezegd: ik kan de tijd die het een speler kost om aan een systeem te wennen niet inkorten. Misschien kan iemand anders dat wel, maar ik niet. Als je bij mijn selectie komt, duurt het even. Ilkay Gündogan had min of meer een halfjaar nodig (bij Borussia Dortmund, red.), daarna speelde hij bijna alles. Zo gaat dat, je moet je aanpassen aan een nieuwe speelstijl en dat is alles."

Denk jij dat Fabinho dit seizoen nog uit zal groeien tot een basisspeler bij Liverpool?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties