Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp: 'Ik had liever dat Mo vroeg naar bed ging en een film opzette'

Laatste update:

The Reds pakten slechts twee punten uit de laatste drie wedstrijden, na remises tegen West Bromwich Albion (2-2) en Stoke City (0-0) en een nederlaag tegen concurrent Chelsea (1-0). Daardoor komt het aan op de laatste competitiewedstrijd. "Kwalificatie voor de Champions League was vanaf dag één onze doelstelling. Als ik voorafgaand aan het seizoen had kunnen tekenen voor een situatie waarin we het in eigen hand zouden hebben in de laatste speelronde, dan had ik daarvoor getekend", vertelt Klopp zaterdag tijdens de persconferentie.

"We hadden het al eerder kunnen beslissen, maar om meerdere redenen is dat niet gelukt. Een van die redenen is de Champions League zelf. We moeten deze wedstrijd nog spelen en dat is prima. Het ziet er goed uit", aldus de Duitser. Vragen over de Champions League-finale van 26 mei tegen Real Madrid wil hij nog niet beantwoorden. "Ik kan nu nog niet aan de finale van de Champions League denken. Ik moet me richten op het winnen van deze wedstrijd, zodat we volgend jaar ook in de Champions League spelen."

"Daarna hebben we twee weken om ons voor te bereiden op die andere wedstrijd. Die zullen we zeker moeten winnen, als we over vijfhonderd jaar nog herinnerd willen worden", aldus Klopp. De oefenmeester wordt ook gevraagd naar de beslissing van clubtopscorer Mohamed Salah om donderdagavond de prijs voor Speler van het Jaar in ontvangst te nemen in Londen. Voor de voorbereiding op de competitiewedstrijd is het niet ideaal, vertelt de trainer. "Ik had liever dat Mo vroeg naar bed ging en een film opzette", aldus Klopp.

"Maar hij lag uiteindelijk wel op tijd in bed, want zo hebben we dat gepland. Hij verdiende alle lofuitingen en kan daar ook goed mee omgaan. Ikzelf heb nu geen zin om iemand te bewieroken voor de afgelopen paar maanden. Ik heb alleen zin om het over zondag te hebben. Het is fantastisch wat Mo allemaal heeft laten zien, maar het gaat allemaal om zondag. De journalisten haalden die jongen naar Londen voor een feestje. Ze hadden hierheen moeten komen. Een feestje is leuk, maar voor ons is dit werk."

Wint Liverpool zondag van Brighton & Hove Albion?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
21
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
39
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties