Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp: 'Ik zou een boek kunnen schrijven over de sterke punten van Virgil'

Laatste update:

"Hoe goed je ook speelt: je hebt iemand nodig die de kansen afmaakt", benadrukt de Duitser in de Engelse pers. "En hoe Mo dat met zijn twee doelpunten in de tweede helft deed, was buitengewoon goed. Ik kan weinig spelers opnoemen die die doelpunten ook gemaakt zouden hebben. Bij de 0-2 werd eigenlijk een overtreding op hem gemaakt, maar hij wilde zo graag scoren dat hij op zijn voeten bleef staan. En ja, ik heb gehoord dat hij buitenspel stond bij de 0-1, voordat daar weer iets van wordt gemaakt."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Liverpool is inmiddels al zeventien Premier League-duels op rij ongeslagen: een evenaring van het clubrecord. Volgende week zondag kan dat record gebroken worden in de thuiswedstrijd tegen rivaal Manchester United. "Ik heb een aantal jaar geleden gezegd dat we onze eigen geschiedenis moeten schrijven. Het is belangrijk, maar het is niet het belangrijkste om een record van dertig jaar oud te verbeteren", legt Klopp uit. "We willen zo succesvol mogelijk zijn. In deze competitie is het moeilijk te zeggen wat dat betekent. Maar ik had als trainer vaak pas in april 42 punten en nu hebben we dat al in december. Dat is een enorme prestatie."

De achterhoede van Liverpool kwam zaterdag op Dean Court geen moment in de problemen. Klopp beaamt dat Virgil van Dijk een belangrijke bijdrage levert aan de 'controle' die de ploeg op het veld had. "Absoluut. Ik zou een boek kunnen schrijven over de sterke punten van Virgil en die van Alisson Becker", geeft de oefenmeester aan. Daarna stipt hij echter ook het goede optreden van zijn andere spelers aan. "Vergeet ook niet wat Joël Matip vandaag liet zien en hoe goed hij was, ondanks dat hij totaal geen wedstrijdritme heeft. Hij traint op het hoogste niveau, maar behoort soms niet eens tot de wedstrijdselectie. Maar als we hem nodig hebben, dan speelt hij. Het gaat niet om één persoon."

"Kijk naar Andy Robertson of naar Milly (James Milner, red.), die zijn vijfhonderdste wedstrijd speelde en als rechtsback stond opgesteld. Hij had liever op elke mogelijke andere positie gestaan, maar hij heeft zijn taak uitgevoerd", zegt Klopp lovend. "Een centrumverdediger kan in zijn eentje niets beginnen. Een keeper kan soms wonderen verrichten in zijn eentje, maar lang niet altijd. We hebben al die jongens nodig en ik dank God dat we ze hebben kunnen vastleggen." Liverpool gaat momenteel aan kop in de Premier League, met een punt meer dan Manchester City. Het team van Josep Guardiola gaat zaterdagavond op bezoek bij Chelsea.

-
Blijft Liverpool volgende week tegen Manchester United ook ongeslagen?

Meer nieuws

'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
0
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
28
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties