Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp in de wolken met Gravenberch: 'Super wedstrijd, hij was doorslaggevend'

Laatste update:

Liverpool kwam door een treffer van Florian Flecker al vroeg op achterstand in Oostenrijk, maar herstelde zich knap en boog het duel dankzij Darwin Núnez, Luis Díaz en Mohamed Salah om in de tweede helft. Een belangrijke rol was weggelegd voor Gravenberch, die voor het eerst aan de aftrap verscheen en een sleutelrol speelde op het middenveld.

Klopp was dan ook onder de indruk van de prestatie van de Nederlander. "Gravenberch was doorslaggevend", aldus de Duitse manager. "Hij speelde een super wedstrijd in hele moeilijke omstandigheden en was echt belangrijk voor ons. Ondanks de slechte eerste helft ben ik eigenwijs genoeg om heel blij te zijn met deze overwinning."

Gravenberch hoorde woensdag dat hij in de basis zou starten. "Gisteren na de training kwam de trainer naar me toe en zei: 'Natuurlijk moet je je ding doen, maar voel je vrij. Je kan doen wat je wil. Laat de beste Ryan zien.'" Komende zondag moet blijken of Gravenberch genoeg vertrouwen heeft getankt om ook in de Premier League te starten. Dan neemt Liverpool het in eigen huis op tegen West Ham United.

UEFA Europa League
LASK Linz
1 - 3
Liverpool

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties