Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp kan het vuur aanwakkeren, hij wordt een succes bij Liverpool'

Laatste update:

"Hij is degene die ik zou uitkiezen. Ik denk niet dat Liverpool bij zijn komst meteen titelkandidaat is. Hij heeft tijd nodig, maar hij zal er zeker iets van maken. Klopp kan het heilige vuur weer aanwakkeren, hij kan de mensen weer hoop geven. Hij heeft veel liefde en passie voor het spel en ik denk dat hij daarom uitermate geschikt is voor deze functie en een succesnummer wordt bij Liverpool", aldus Hamann.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Paul Lambert, tot februari van dit jaar de manager van Aston Villa, is het met Hamann eens: "Hij zal ervoor zorgen dat de spelers doen wat hen wordt opgedragen. Hij brengt de feel-good factor weer terug in de spelersgroep. Hij heeft bij Borussia Dortmund al voor tachtigduizend mensen op de tribunes gewerkt en kent de geschiedenis van Liverpool. Hij weet precies waar hij mee te maken krijgt als hij voor Liverpool kiest."

Harry Redknapp denkt dat Klopp in staat is om Liverpool dit seizoen naar de top vier van de Premier League te leiden, maar hoopt niet dat Kloppo naar Anfield gaat: "Ik zou wel willen zien hoe hij het bij Sunderland doet. Tegen Bournemouth was het een enorme ramp en welke coach met dit materiaal ook aan de slag gaat, het wordt een enorm zware taak. Ze zijn achterin zwak en de mandekkers zijn niet goed genoeg. Er is daar veel werk te doen."

Bij welke club moet Jürgen Klopp aan de slag gaan?

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
9
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties