Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp kan irritatie niet verbergen tijdens persconferentie voor duel met Ajax

Laatste update:

Toen de journalist van De Telegraaf Klopp wilde vragen naar zijn ervaring omtrent het overlijden van koningin Elizabeth, wees de trainer geïrriteerd naar een fotograaf in de perszaal. "Als je nou voor één seconde kan stoppen met het maken van foto's, kan ik de vraag verstaan. Jij met de camera, daar achter. Sorry, slechts één seconde. Alsjeblieft. Vijf seconden pauze van de foto's, dan kan ik de vragen verstaan." De fotografen gaven gehoor aan het verzoek en de persconferentie werd zonder hinderlijke onderbrekingen hervat.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Daarin ging het uiteraard over Ajax. De Amsterdammers zijn na de 5-0 overwinning op sc Heerenveen met een goed gevoel afgereisd naar Liverpool. "Ze hebben alles gewonnen ondanks dat ze het team weer opnieuw moesten opbouwen. Maar dat hebben ze goed gedaan, wat geen verrassing is. We moeten ervoor zorgen dat we tegen Ajax totaal anders spelen dan tegen Napoli." Klopp zal het aan de linkerkant in ieder geval moeten stellen zonder Andy Robertson. De Schotse linksback is geblesseerd geraakt en zal tegen Ajax niet van de partij zijn, zo maakten the Reds maandag bekend.

Robertson heeft zich derhalve in de ziekenboeg gemeld waar Ibrahima Konaté, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Naby Keïta en Jordan Henderson al in zaten. Liverpool kent een teleurstellende seizoensstart met gelijke spelen tegen Fulham, Crystal Palace en Everton en een nederlaag tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Daar kwam vorige week nog de forse nederlaag tegen Napoli bij.

"Het was de slechtste wedstrijd die we onder mijn leiding gespeeld hebben en Napoli had zelfs nog vaker kunnen scoren", erkende de Duitse manager. "Je moet leren begrijpen hoe dat gebeurd is. Negen van de elf spelers speelden onder hun niveau. En de anderen speelden een matige wedstrijd. We moeten allemaal realiseren dat het begint met verdedigen en uiteindelijk krijgen we vertrouwen door wedstrijden te winnen. We moeten een reactie laten zien tegen Ajax."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties