Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp koesterde liefde voor aartsrivaal, Liverpool was niet zijn droomclub'

Laatste update:

De 76-jarige oud-oefenmeester was de voorganger van Klopp bij FSV Mainz 05 en de pensionado weet zich nog goed te herinneren dat Klopp ooit tegen hem heeft gezegd dat United zijn droomclub in de Premier League zou zijn: "Het was zijn droom om op een dag naar Engeland te gaan en zijn favoriete club zou dan United zijn, dat heeft hij mij verteld", aldus Krautzun in gesprek met the Set Pieces.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

De Duitser was goed bevriend met Sir Alex Ferguson en liet de Schot weten dat Klopp de ambitie had om bij United te werken. "Ik zei: 'Jürgen Klopp wil, als hij naar het buitenland en Engeland gaat, graag bij zijn liefde United werken.'" Ferguson liet daarna blijken zeer onder de indruk te zijn van Dortmund, de ploeg van Klopp die in 2012 Bayern München overklaste in de Duitse bekerfinale (5-2). "Toen groeide zijn liefde en respect voor Klopp enorm."

Klopp heeft eerder al aangegeven dat hij in een eerder stadium heeft gesproken met de Engelse grootmacht over een dienstverband: "We hebben inderdaad gepraat, maar niet voor lang. Het was een hele eer, dat gesprek. United was toen geïnteresseerd, maar ik kon Dortmund niet verlaten. Er was geen echte aanbieding, maar als die er kwam, had ik het niet gedaan. Ik moest eerst nog mijn werk bij Dortmund afmaken."

Wie denk jij dat er aankomend weekend gaat winnen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
13
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties