Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp kraakt Mourinho: 'Bij Liverpool kun je hier zeker niet mee wegkomen'

Laatste update:

"Bij Liverpool kun je hier zeker niet mee wegkomen", zegt de oefenmeester van Liverpool over de tactiek van de tegenstander. "Maar voor Manchester United is het prima. Ze kwamen hier voor een punt en dat hebben ze gekregen. Wij wilden er drie en die hebben we niet gekregen." Liverpool heeft een achterstand van zeven punten op de rivaal, hoewel de ploeg van Klopp slechts één competitieduel verloor. "Iedereen kan zien dat we qua niveau niet ver verwijderd zijn van Manchester United. Ik vind dat de jongens het goed hebben gedaan."

Meer: Liverpool legt eerste contact met Arne Slot, maar Feyenoord weet van niets | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

In zijn twee uitwedstrijden tegen Liverpool als trainer van Manchester United, zag José Mourinho zijn ploeg tweemaal op doel schieten in 180 minuten. Vorig jaar was het Zlatan Ibrahimovic; dit jaar Romelu Lukaku. #mufc #lfc #livman #livmun

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Klopp wil de wedstrijd tegen Manchester United nu analyseren met zijn spelers. "Onze situatie is er vandaag niet slechter op geworden, maar we wilden wel winnen. Dat kon iedereen zien. Veel spelers leverden prachtige individuele prestaties in deze moeizame wedstrijd." Van de laatste vijf competitiewedstrijden won Liverpool er slechts één, maar de Duitser is positief voor de camera van Sky Sports. "We moeten hard blijven werken en op een gegeven moment gaat het goed komen. We hebben wat mazzel nodig."

Collega Mourinho zegt bij de BBC dat Liverpool goed heeft gespeeld. "Maar wij speelden ons eigen spel. We hadden een paar goede kansen in de eerste helft en we controleerden het spel. In de tweede helft werd Nemanja Matic vermoeid en ik had geen alternatieven op de bank. Ik wilde ons dynamischer laten spelen met mijn wissels, maar we raakten de controle en de energie kwijt." Mourinho beaamt dat zijn ploeg maar één keer op doel schoot. "Voor jullie en voor de kenners is het makkelijk oordelen, maar vanaf de zijlijn is het moeilijker."

-
Verdiende Liverpool een zege op Manchester United?

Meer nieuws

Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
0
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
2
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties