Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp krijgt al suggestie voor assistent: 'Die jongen is een legende!'

Laatste update:

De 51-jarige oud-aanvaller van onder meer Crystal Palace en Arsenal noemt Carragher de perfecte link tussen de nieuwe trainer en de club Liverpool, een beetje zoals Ryan Giggs dat is bij Manchester United. "Hij is de ideale brug tussen oud en nieuw, de ideale man om een nieuwe manager te completeren en het herbouwen een stuk gemakkelijker te maken", schrijft Wright in The Sun.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

"Die jongen is een Liverpool-legende!", aldus Wright. "De selectie kent hem nog en respecteert hem en bovendien kent Carragher de club van A tot Z. Weet je wat een boost het iedereen daar zou geven, wanneer ze niet alleen Klopp in huis halen maar ook Carragher? Het is belangrijk dat ze een Scouser erbij hebben, die de emotie en passie snapt", sluit Wright af. Carra, die van 1996 tot 2013 onafgebroken voor Liverpool speelde, was kritisch na het ontslag van Rodgers.

"Doe zoiets dan in de zomer, als je verandering teweeg wilt brengen. Men is nu rusteloos bij Liverpool. Het track record van de eigenaren is niet zo goed, over de laatste twee tot drie jaar bezien. Ze zitten er behoorlijk naast", zei Carragher deze week in zijn rol als analyticus voor Sky Sports. Sinds zijn pensioen in 2013 werkte Carragher uitsluitend als analyticus.

Ben jij het met Ian Wright eens?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
12
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
40
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties