Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp lachte bij achterstand tegen Chelsea: 'Geniet jij hier niet van, dan?'

Laatste update:

De Italiaan is door de supporters van Chelsea vanaf dag één in de armen gesloten, merkt hij op. "Het is een droom om hier te mogen zijn. Als je het publiek jouw naam hoort scanderen, dan wil je jezelf even in de arm knijpen. Meestal worden de grote winnaars toegezongen, maar wat heb ik nou gewonnen? Ik kon het amper geloven", vertelt Sarri. Niet alleen de resultaten stemmen tot tevredenheid, ook het veldspel van Chelsea wordt door veel fans positief beoordeeld. De term 'Sarriball' is op Stamford Bridge al gemeengoed.

"Dat hele 'Sarriball' amuseert me wel. Ik zit niet op sociale media, maar ik zie supporters wel video's posten waarop we veel passes versturen. Om eerlijk te zijn, denk ik dat Chelsea-supporters niet eens weten wat 'Sarriball' betekent", lacht Sarri. "Ze hebben die term bedacht, noemen hem en gaan weer door met hun leven. Dat vind ik wel grappig." Wel wordt uit het interview duidelijk dat Sarri vrijwel de hele dag bezig is om het veldspel te perfectioneren en de accenten te leggen bij Chelsea. Zijn werkdagen duren twaalf uur, geeft hij aan.

"Mijn werkdag duurt meestal van 09.00 uur tot 19.00 uur en daarna bestudeer ik zelf nog twee uur lang beelden. Het is net een religie. Mijn huis is op tien minuten afstand van Cobham (het trainingscomplex van Chelsea, red.). Daar kan ik mezelf hermetisch afsluiten. Ik ga volledig op in mijn eigen wereld", aldus Sarri. Een van de hoogtepunten uit zijn nog prille periode bij Chelsea is de competitiewedstrijd van ruim twee weken geleden. Door een laat doelpunt van Daniel Sturridge morsten de Londenaren punten (1-1), maar Sarri genoot met volle teugen.

"Soms schuif je je grieven opzij, omdat de show zo geweldig is. Zelfs al krijg je een tegendoelpunt in de vijfde minuut van de blessuretijd. En een fantastische show, dat was het zeker", aldus Sarri, die merkte dat collega Jürgen Klopp daar net zo over dacht. "Tien minuten voor de 1-1 keek Jürgen me aan, maar ik begreep niet meteen waarom. 'Waarom lach je?', vroeg ik. 'Geniet jij hier niet van, dan?', vroeg hij. 'Jawel, heel erg'. Hij reageerde: 'Ik ook!' Terwijl zijn ploeg aan het verliezen was. Daarna scoorde Daniel Sturridge, maar met dat moment in gedachten gaven we elkaar een knuffel als twee oude vrienden. Het is leuk dat het hier zo gaat in Engeland. Ik weet zeker dat hij dat ook had gedaan als Liverpool niet op gelijke hoogte was gekomen."

-
Eindigt Chelsea dit seizoen bij de bovenste drie?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties