Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp legt transferbeslissing uit: 'Een dergelijke voetballer bestaat niet'

Laatste update:

Klopp benadrukt dat Liverpool nimmer een directe vervanger voor Coutinho heeft gezocht, omdat 'een dergelijke voetballer niet bestaat'. "Je kan Coutinho niet vervangen met exact dezelfde voetballer", benadrukt Klopp, die in januari een deel van de Coutinho-miljoenen al aan de komst van Virgil van Dijk spendeerde. "Hij is Coutinho. Een voetballer met een bepaalde manier van spelen en tactisch gezien een geweldige voetballer. Hij kan aan de zijkanten spelen, als nummer tien, als nummer acht. Echt geweldig."

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Ik wil niet een van mijn spelers zodanig positioneren dat mensen constant zullen zeggen: hij is de vervanger van Coutinho. Ik herhaal, een dergelijke voetballer bestaat ook niet." Na het vertrek van Coutinho werkte Liverpool een sublieme tweede seizoenshelft af: the Reds eindigden als vierde en sloten het seizoen als verliezend Champions League-finalist af. Klopp vraagt zich hoe de eindstrijd in Kiev zou zijn verlopen als hij nog over Coutinho had kunnen beschikken. "Ik denk dat de grootste prestatie in de tweede seizoenshelft het feit was dat we niet teveel over Phil hoefden te praten."

"Dat was in januari nog niet duidelijk. Hoe konden we dat weten? Als we nog steeds Phil hadden gehad, had hij in de finale van de Champions League gespeeld. Dan hadden we na de blessure van Mohamed Salah ervoor kunnen kiezen om Phil op links te zetten, Sadio Mané aan de andere kant van het veld en een middenvelder erin kunnen brengen. Dan is het een ander verhaal. Dat ws mooi geweest, maar hij was er niet en we wensen hem veel succes."

"We hoeven Phil niet te vervangen. We moeten een selectie voor komend seizoen maken. Op de transfermarkt is geen look-a-like van Coutinho beschikbaar. Absoluut niet. Maar er zijn heel veel goede spelers en we hebben er een paar gehaald." Liverpool start het nieuwe seizoen in de Premier League met een thuiswedstrijd tegen West Ham United.

Denk jij dat Liverpool komend seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties