Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp looft plaaggeest Liverpool-defensie: 'Hij is echt niet af te stoppen'

Laatste update:

"Traoré is momenteel echt niet af te stoppen", laat Liverpool-manager Jürgen Klopp optekenen in de Engelse media. "Hij is niet alleen maar een vleugelaanvaller. Traoré houdt ook de bal heel goed vast en maakt het mogelijk voor anderen om te scoren. Bij balverlies weet je voor honderd procent zeker dat Wolverhampton Wanderers aan een counter begint." Klopp zag de opponent van donderdagavond desondanks niet veel kansen afdwingen. "Maar het was wel een geweldig doelpunt."

Jürgen Klopp: 'Spelers verkopen? In december zaten er nog kinderen op de bank'

Analist Joe Cole zag ook dat Robertson een zeer lastige avond had op Molineux. "Hij is misschien wel de beste vleugelverdediger in het land, maar tegen Traoré was hij haast niet opgewassen", aldus de oud-middenvelder van onder meer Liverpool en Chelsea bij BT Sport. "Ik denk echter dat Traoré nóg beter kan. Er zijn niet veel spelers in de Premier League die een dergelijke indruk op mij maken. Toen ik hierheen reed vandaag keek ik er echt naar uit om hem aan het werk te zien."

Traoré, die zaterdag zijn 24ste verjaardag viert, is bezig aan zijn tweede seizoen bij Wolverhampton. De jonge aanvaller is dit seizoen tot dusver bij veertien doelpunten betrokken in alle competities, met vijf treffers en negen assists. Mede door zijn inbreng bezet Wolverhampton momenteel de zevende plaats in de Premier League, met een achterstand van zes punten op de vierde plek.

Premier League
Wolverhampton W.
1 - 2
Liverpool
Denk jij dat Adama Traoré klaar is voor een stap hogerop?

Meer nieuws

Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
4
Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'
13
Real Madrid meest waardevolle club ter wereld; Ajax, Feyenoord en PSV ontbreken
8
Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
54
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
9
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties