Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Klopp maakte zeldzame fout door die twee 'Liverpool-legendes' te noemen'

Laatste update:

"Ze zullen geen bijzonder vijandelijke ontvangst krijgen op Anfield, maar Klopp maakte een zeldzaam foutje door te stellen dat die twee 'Anfield-legendes' zijn. Dat zijn ze niet", trapt de oud-verdediger af in The Telegraph. "Liverpool heeft te veel spelers met landstitels en Europa Cup-medailles als legendes om spelers die die prestaties niet hebben geleverd ook zo te zien. Dat geldt ook voor het huidige elftal, spelers moeten een grote prijs winnen om die status te verdienen. Er wordt echter niet getwijfeld aan de waarde van de bijdrage die Suárez en Coutinho hebben geleverd."

Meer: Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Waar ze staan in de geschiedenis van Liverpool wordt echter wel bepaald door het feit dat zij hun beste jaren niet in de jacht op een prijs aan de club hebben gewijd. Ze waren er natuurlijk wel dichtbij. Als de Suárez de club in 2014 naar een landstitel had geleid, had hij naast Kenny Dalglish en Steven Gerrard tussen de allergrootste Liverpool-spelers kunnen gaan", vervolgt Carragher zijn verhaal. "Hij dacht echter dat Liverpool nooit terug zou komen op het niveau van Barcelona, en dat was op dat moment ook begrijpelijk. Zijn prijzenoogst in Spanje, inclusief de Champions League in zijn eerste seizoen, betekent dat hij nergens spijts van hoeft te hebben, ook al ziet hij nu een andere club dan degene die hij verlaten heeft."

"Coutinho kon de groei zien, maar koos er toch voor om te vertrekken. Dat pakte voordelig uit voor Liverpool, aangezien het geld slim geïnvesteerd werd in Virgil van Dijk en Alisson. Suárez en Coutinho vertrokken omdat ze zeker wisten dat ze naar een grotere en betere club gingen, waar ze meer kans maakten om de Champions League te winnen. Er kan geen grotere motivatie, en geen beter moment, voor Liverpool zijn om te bewijzen dat dit niet langer het geval is." Barcelona en Liverpool treffen elkaar woensdagavond voor de eerste wedstrijd van hun tweeluik in Spanje. De return in Engeland staat voor volgende week dinsdag op de agenda.

Vind jij dat Luis Suárez en Philippe Coutinho gezien mogen worden als 'Liverpool-legendes'?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
0
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
10
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties