Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp oogst veel lof met open brief mét kritische noot richting supporters

Laatste update:

"Ik doe veel persconferenties en weet dat ik meer dan normaal word aangehaald in de media, maar ik had het gevoel dat een open brief moest schrijven. De reden daarvoor is dat ik direct met de inwoners van Liverpool wil spreken. Dit is een geweldige tijd voor de geweldige supporters van een geweldige club in een geweldige stad. Het was lang wachten, maar ik hoop dat jullie allemaal zo van dit moment genieten als jullie verdienen", zo begint Klopp zijn open brief in de regionale krant.

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Emotionele reactie van Jürgen Klopp op behalen van titel gaat het internet over

De emotionele reactie van Jürgen Klopp op het behalen van de landstitel maakte veel los.Lees artikel

"Ik heb het voorrecht om manager van Liverpool te mogen zijn, vooral omdat ik voor jullie werk. Voordat ik hier vijf jaar geleden kwam, wist ik al dat Liverpool een speciale plek was. Pas als je de mensen leert kennen, voel je de hartslag van de stad en realiseer je hoe speciaal dat is. Dat geldt overigens niet alleen voor de fans van Liverpool. Natuurlijk heb ik als manager van Liverpool een voorkeur, maar niet zo erg dat ik niet kan zien dat Everton-fans exact hetzelfde in elkaar steken en dat de rivaliteit tussen beide clubs belangrijk is in de identiteit van de stad."

Klopp spreekt zich lovend uit over Everton-manager Carlo Ancelotti en noemt het een 'ongelofelijke prestatie' dat Liverpool bovenaan in de Premier League gaat eindigen. Tegelijkertijd benadrukt de Duitse oefenmeester dat zijn ploeg 'diep moest gaan' voor de landstitel, maar dat dankzij 'verschillende ingrediënten een groep is ontstaan die de stad kan vertegenwoordigen'. Klopp brengt in zijn open brief een speciaal eerbetoon aan Kenny Dalglish en Steven Gerrard.

"Kenny is de ziel van de club. Zijn begrip voor wat Liverpool is en betekent voor de mensen, is essentieel voor alles wat we doen. Ik zag hoe blij hij was toen de titel binnen was, zijn lach betekende zoveel en dat kan ik niet in woorden uitdrukken. Steven heeft de club jarenlang gedragen als speler en niemand verdient deze titel meer dan hij. Samen met Kenny staat Steven symbool voor de club", stelt Klopp. Na een lofzang over clubleiding en de spelers richt hij het woord tot de supporters.

"Ik houd van jullie passie, jullie gezang, het weigeren om een nederlaag te accepteren, jullie betrokkenheid, jullie begrip en jullie geloof. Zelfs nu jullie er niet kunnen zijn, hebben jullie er voor gezorgd dat de Kop er ongeveer hetzelfde uitziet zonder dat jullie te horen zijn. Ik kan niet uitdrukken hoe erg dat gewaardeerd werd door mij en de spelers, het is zonder twijfel een van de redenen dat we zo goed speelden tegen Crystal Palace", zo wijst Klopp naar het vorige week met 4-0 gewonnen thuisduel met Crystal Palace.

"Wat ik minder vond, en dit moet ik zeggen, waren de gebeurtenissen die vrijdag plaatsvonden bij de Pier Head", plaatst de oefenmeester een kritische noot. Het Pier Head, in het centrum van Liverpool bij de Mersey-rivier, was het decor van de festiviteiten van uitzinnige supporters. "Ik ben een mens en begrijp de passie, maar het belangrijkste is dat we op dit moment niet dergelijke grote publieke bijeenkomsten houden. Dat zijn we verschuldigd aan de meest kwetsbare mensen in onze maatschappij, de zorgmedewerkers, de politie en de lokale autoriteiten. Alsjeblieft, vier het, maar wel op een veilige manier zodat het vreselijke virus zich niet verder kan verspreiden."

"Als dingen anders waren geweest, had ik niks liever gewild dat dit samen te vieren. De parade zou nog groter zijn dan toen we vorig seizoen de Champions League wonnen, maar het is simpelweg niet mogelijk. We hebben al zoveel moeite in de strijd tegen het coronavirus gestoken en kunnen dat nu niet weggooien", benadrukt Klopp. Hij sluit zijn open brief af met een dankwoord richting de supporters en alle mensen die het kampioenschap mogelijk hebben gemaakt.

Lees hier de volledige open brief van Jürgen Klopp.

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties