Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp op de kast gejaagd door journalist en loopt weg van interview

Laatste update:

Simeone zorgde na de Champions League-ontmoeting voor de nodige controverse door direct na het laatste fluitsignaal de tunnel in te rennen en een handdruk van Klopp na afloop van de wedstrijd af te slaan. De trainer van Liverpool maakte duidelijk dat hij zich niet stoorde aan de actie van de Argentijn door de emoties van het moment, maar een interviewer liet het er niet bij zitten. Op de vraag waarom hij zo boos was na de wedstrijd, ondanks het behalen van drie punten tegen een stug Atlético Madrid, antwoordde Klopp: "Waarom was ik boos? Ik ben niet zo'n idioot dat je hier zo'n vraag kunt stellen. Ik was helemaal niet boos", reageerde hij geïrriteerd.

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Als je daar een verhaal van wilt maken, kan ik me dat voorstellen. Ik wilde hem de hand schudden, dat wilde hij niet", vervolgde Klopp. "Op dat moment kan ik dat begrijpen, hij was naar binnen gerend. Hij is emotioneel, ik ben emotioneel, en jij bent geen aardig mens omdat je daar een verhaal van wilt maken. Je zei dat ik boos ben, wanneer was ik boos? Nu ben ik boos vanwege jouw vraag, kom op." Weigerend om de kwestie te laten rusten, hield de interviewer vol dat zijn vraag serieus was, waarop Klopp 'ja, ja' antwoordde en wegliep.

Simeone verdedigde zijn acties tegenover de pers en hield vol dat het niets persoonlijks was. "Ik geef nooit handen na een wedstrijd, omdat ik het niet leuk vind", bekende hij. "Het is niet gezond voor degene die wint of voor degene die verliest. Dat is de manier waarop ik het zie. Maar als ik hem nu zie, zal ik hem zonder probleem de hand schudden." Klopp was het grotendeels eens met zijn collega en verklaarde: "De volgende keer dat we elkaar zien zullen we elkaar zeker de hand schudden. Het is niets. Hij was duidelijk boos, niet op mij maar op het spel. Je moet er niks achter zoeken."

-

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties