Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp prijst Van Dijk: 'Niemand praat meer over zijn transfersom'

Laatste update:

"Het was echt heel goed", zei Klopp na afloop tegenover diverse Engelse emdia. "Het is duidelijk. Kwaliteit heeft een specifieke prijs. Dat geldt ook voor dergelijke auto's en ook voor veel andere dingen en spelers. Daarom hebben wij ook de transfersom voor Van Dijk betaald. Niemand denkt daar nu meer aan en dat is goed, want hij is een speler in deze markt en op dit moment is hij het op zijn minst waard. We weten niet wat de toekomst brengt, maar dat is nu niet belangrijk. Hij vindt het ook heerlijk met deze jongens te spelen en dat is het belangrijkste voor mij."

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Liverpool won maandag met 0-2 door doelpunten van James Milner en Sadio Mané. Van Dijk was na afloop tevreden met het resultaat. "Het is erg belangrijk om hier te winnen. We weten dat het hier altijd lastig is, zeker om te winnen en de nul te houden. Ik ben daarom een erg tevreden man", aldus de mandekker. "Ik denk dat we goede momenten hadden, maar ook momenten dat het beter kan, zeker in balbezit. Maar we moeten vooral blij zijn dat we hier hebben gewonnen."

Virgil van Dijk is de beste verdediger in de Premier League

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties