Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp sluit sensationele terugkeer uit: 'Hij past daar erg goed'

Laatste update:

"Dat is iets waar ik niet over wil praten", zo wordt de manager geciteerd door de Engelse media. "Ik zou niet willen zeggen dat hij een mogelijke transfer is. Er valt niets over te vertellen. Hoe meer ik zeg hoe meer verhalen er worden geschreven, terwijl er eigenlijk geen verhaal is."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Phil zit bij Barcelona en hij past daar erg goed. Alles is in orde", aldus Klopp. De 26-jarige Coutinho ruilde Liverpool een jaar geleden voor maximaal 160 miljoen euro in voor Barcelona en na een uitstekende start is hij enigszins in de pikorde van trainer Ernesto Valverde gedaald.

Dit seizoen kwam de 45-voudig international van Brazilië in 26 wedstrijden in actie en daarin was hij goed voor 6 doelpunten en 5 assists. De laatste keer dat Coutinho bij de Catalanen in de basis begon in LaLiga, was op 2 december in het duel met Eibar. Het contract van Philippe Coutinho loopt nog tot medio 2023 door.

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
3
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties