Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp taxeert en schrapt naam Cillessen van verlanglijstje'

Laatste update:

Volgens The Times is de Duitse manager van Liverpool nog wel op zoek naar een keeper die de concurrentiestrijd kan aangaan met Loris Karius en Simon Mignolet, maar Cillessen is daarvoor geen kandidaat meer. Alisson Becker van AS Roma is de eerste keus, zo klinkt het, terwijl Jan Oblak van Atlético Madrid ook nog op het lijstje van kandidaten zou staan.

Naast Cillessen zijn er nog meer kandidaten geschrapt, zo claimt de Liverpool Echo. De regionale krant stelt dat Thomas Strakosha van Lazio en Nick Pope van Burnley zijn uitgesloten. Jack Butland (Stoke City), Jiri Pavlenka (Werder Bremen) en Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach) zijn nog wel opties, ook omdat er rekening wordt gehouden met een transfer van zowel Karius als Mignolet.

Cillessen ligt nog tot medio 2021 vast in het Camp Nou en heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro. Barcelona zou echter openstaan voor een vertrek van de 29-jarige Nederlander voor een bedrag van circa dertig miljoen. De voormalig doelman van NEC en Ajax zou nog wel in belangstelling staan van onder meer Arsenal, AS Roma en Napoli.

Verwacht jij dat Jasper Cillessen deze zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties