Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp uit onbegrip: 'Begrijp totaal niet waarom mensen dat constant zeggen'

Laatste update:

"We gaan tegen een zeer goede ploeg spelen die al vier of vijf jaar met dezelfde manager werkt (drie jaar, red.)", zegt Sarri, geciteerd door onder meer Goal. "Liverpool is op dit moment echt beter dan ons, zij zijn een stap verder. Bij Chelsea werken we pas veertig dagen met elkaar en door de interlandperiode heb ik nog minder tijd met de spelers gehad."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Klopp stelt dat hij Chelsea absoluut bij de gegadigden voor de landstitel schaart. "Ik begrijp totaal niet waarom mensen constant zeggen dat het tussen Manchester City en Liverpool gaat. Ze vergeten dat Chelsea op een indrukwekkende wijze wedstrijden wint. Nu spelen we ook weer zaterdag tegen Chelsea", weet de Duitser, die momenteel geniet bij Liverpool.

"We groeien stap voor stap. De club, de ploeg, alles. Hopelijk blijft het zo gaan. Ik ben geen genie. Ik wist wat het potentieel van deze club was, iedereen wist dat. We willen blijven winnen, maar we weten niet hoe lang dit nog gaat gebeuren. We hebben geen idee, dus we moeten genieten van de tijd van ons leven, totdat het mis gaat", aldus Klopp.

Verwacht jij dat Liverpool de Premier League gaat winnen dit seizoen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties