Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp waarschuwt Van Dijk en consorten: 'Anders maakt Jamie Vardy er vijf'

Laatste update:

In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag tegen Leicester City laat Klopp aan zijn verdedigers weten dat het beter moet. "Ik weet zeker dat Brendan Rodgers zal denken dat wanneer wij zaterdag op dezelfde manier verdediger, Jamie Vardy vijf keer scoort", aldus Klopp tegenover diverse media. Liverpool begon woensdag sterk en kwam al snel op een ruime voorsprong. Red Bull Salzburg kwam vervolgens knap terug.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

Jürgen Klopp prijst Salzburg: 'Veel teams geven het op bij een 3-0 achterstand'

"Hoe ik dat uitleg? De eerste dertig minuten speelden we het beste voetbal dat ik tot dusver heb gezien bij Liverpool", aldus Klopp. "We deden alles op hoge snelheid. We hadden zelfs nog vaker moeten scoren. Maar zij veranderden van systeem en wij onze benadering. En onze manier van verdedigen sloeg nergens op. We gaven de bal bij de eerste en derde goal zomaar weg. Ook onze positionering was echt belabberd."

De Duitse trainer van Liverpool is vooral opgelucht dat na de nederlaag tegen Napoli, de eerste drie punten in het nieuwe Champions League-seizoen binnen zijn. "Ik ben niet boos. Ik heb ons goed voetbal zien spelen en hard zien werken om terug in de wedstrijd te komen. Salzburg is een goede ploeg en de eerste dertig minuten maakten wij het hun ontzettend moeilijk doordat we buitengewoon goed speelden."

Voormalig Liverpool-aanvaller Peter Crouch was het grotendeels eens met de analyse van Klopp. "Het was bizar, absoluut bizar", reageerde hij bij BT Sport. "Liverpool speelde aanvallend het beste voetbal dat ik dit seizoen heb gezien. En de tweede helft, ik weet niet eens waarik moet beginnen. Het was een ongelofelijke wedstrijd, ontzettend vermakelijk. Alleen voor Liverpool voor de verkeerde redenen."

-

Meer nieuws

Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
0
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
15
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
8
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties