Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp wijdt in aanloop naar duel met Norwich speciaal uit over Van Dijk

Laatste update:

Van Dijk stond afgelopen zondag in de basis in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Athletic Club en deed ruim zeventig minuten mee, alvorens hij door Klopp naar de kant werd gehaald voor Rhys Williams. Gomez deed op zijn beurt een uur mee tegen Osasuna. Klopp denkt dat beide verdedigers kans maken om aan de aftrap te verschijnen tegen Norwich, maar benadrukt dat er nog geen definitieve beslissing is genomen. "Het lijkt er sterk op", vertelt de Duitser op de website van de club. "Maar we weten hoe het met dit soort situaties gaat. We moeten niet te gehaast zijn."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Liverpool trapt het seizoen zaterdagavond om 18.30 uur af met de uitwedstrijd tegen Norwich. "We moeten nog een beslissing nemen over wie er zal starten", gaat Klopp verder. "Maar als ik denk dat ze negentig minuten kunnen spelen, zijn ze ook fit genoeg om te starten. Als ik denk dat we ze vroegtijdig moeten wisselen, heeft dat geen zin, want centrale verdedigers zijn geen spelers die je graag wisselt tijdens een wedstrijd. We zullen zien. Ze zien er allebei heel goed uit. Er komt een intens seizoen aan, dus we zullen iedereen nodig hebben."

Liverpool kent een redelijk stabiele voorbereiding en ging alleen ten onder tegen Hertha BSC (4-3). Klopp is tevreden over de manier waarop zijn selectie zich gepresenteerd heeft. "De afgelopen wedstrijden heb ik een goed signaal ontvangen. Ik weet hoe we willen spelen, de spelers weten welk niveau daarvoor nodig is. Als ze daar deel van uit willen maken weten ze wat er gevraagd wordt." De beslissingen over Van Dijk en Gomez staan daar overigens los van, benadrukt Klopp. "Dat zijn keuzes voor één wedstrijd, niet voor een heel seizoen. Dus dat is geen hoofdpijndossier, eerlijk gezegd."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties