Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp wil Lewandowski 'at some point' naar Liverpool halen'

Laatste update:

Lewandowski is op dit moment waarschijnlijk de spits die het meest in vorm is. In zijn laatste vijf wedstrijden voor Bayern München en Polen was hij goed voor liefst veertien doelpunten. Bayern denkt er sowieso niet over na om Lewandowski binnen afzienbare tijd van de hand te doen en bovendien staat de aanvaller nog tot medio 2019 op de loonlijst. Geïnteresseerde clubs kunnen dus fluiten naar de komst van Lewa.

Klopp wil Liverpool naar de eerste landstitel sinds 1990 leiden en hoopt, naar verluidt, dat Lewandowski in de nabije toekomst naar Anfield komt. Het was de 48-jarige Duitser die in 2010 groen licht gaf voor een transfer van de aanvaller naar Borussia Dortmund. In 186 officiële duels voor BVB kwam Lewandowski tot 103 doelpunten. In de zomer van 2014 vertrok hij transfervrij naar München.

Klopp ziet Lewandowski als de man die een revolutie op Anfield moet gaan ontketenen. De ex-coach van FSV Mainz 05 en Borussia Dortmund heeft op dit moment overigens voldoende spitsen: Daniel Sturridge, Danny Ings, Divock Origi, topaankoop Christian Benteke en de aan AC Milan uitgeleende Mario Balotelli.


Denk jij dat Robert Lewandowski ooit voor het Liverpool van Jürgen Klopp zal spelen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties