Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp wilde Mkhitaryan niet kopen: 'Ik heb hem al gehad'

Laatste update:

"Ik heb die speler gehad. Als je spelers onder je hoede hebt gehad, weet je meer over ze. Ik wil over andere spelers leren", legt Klopp uit aan de Liverpool Echo. "Ik wist al snel dat hij naar Manchester United zou gaan. Er was geen reden voor mij om ertussen te komen, zo werken wij niet."

"We hebben sowieso niet gekeken naar spelers met wie we al gewerkt hebben", gaat Klopp verder. "Aks we dat doen, weet je de goede en slechte punten en vraag je je af of dingen opnieuw gebeuren. Het is niet saai, maar je kent elkaar al. Wat is dan de volgende stap en hoe ontwikkel je je?"

Klopp zegt dat hij zijn huidige selectie naar zijn hand heeft gezet. "Dit is mijn selectie, na de transfers is dit mijn team. Er zijn geen spelers die ik niet wil hebben, geen aankopen die ik niet wil. We hebben een speciale kwaliteit die we vorig jaar niet hadden", verzekert Klopp.

Henrikh Mkhitaryan had beter bij Liverpool gepast

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties