Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp woedend na 'Sevillistanbul': 'Dit is werkelijk onbegrijpelijk'

Laatste update:

"Na rust stopten we met voetballen", verzuchtte Klopp. "'Wij hebben één echte kwaliteit en dat is ons voetballend vermogen. Daar maakten we na rust tot aan het tweede tegendoelpunt totaal geen gebruik meer van. Het was normaal dat we vol vertrouwen waren na de eerste helft, maar dan is het werkelijk onbegrijpelijk dat je stopt met voetballen."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"We stopten een kwartier lang met voetballen, dat was onze grootste fout. We waren passief. Sevilla vocht zich terug en dat hebben ze goed gedaan. Het voelt als een nederlaag, maar dat is het niet. Er is nog een wedstrijd te gaan en we hebben het allemaal nog in eigen hand. Maar op dit moment voelt het heel slecht."

Het scoreverloop doet denken aan de Champions League-finale van 2005 in Istanbul, toen AC Milan in de rust een 0-3 voorsprong had. Liverpool kwam na rust echter tot 3-3 en won vervolgens na strafschoppen. Op sociale media werd de krachtmeting van dinsdag omgedoopt tot Sevillistanbul. Wassim Ben Yedder, die de 1-3 en 2-3 maakte, plaatste na afloop een foto van de uitslag op zijn Twitter-account, met een tag naar AC Milan: 'Ik hoop dat AC Milan heeft gekeken'.

"Ik snap er helemaal niks van. Onze eerste helft was heel goed, maar de tweede helft echt heel erg slecht. We voetbalden niet meer. Dit mag ons gewoon nooit gebeuren", zo gaf ook Jordan Henderson te kennen. Liverpool heeft een punt meer dan Sevilla en krijgt op de laatste speeldag bezoek van Spartak Moskou, dat twee punten minder heeft. Een remise volstaat voor Liverpool om de knockout-fase te bereiken.

-
Overwintert Liverpool in de Champions League?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties