Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp zaagt volgende pijler onder kampioensteam Dortmund weg'

Laatste update:

Van Ilkay Gündogan is al bekend dat hij waarschijnlijk naar Manchester City gaat en Mats Hummels lijkt voor een transfer naar Bayern München te staan. Zij kunnen echter nog gevolgd worden door Neven Subotic, die in de serieuze belangstelling staat van Liverpool. Volgens Reviersport kan de 27-jarige verdediger Klopp achterna naar Engeland en is een vertrek uit Dortmund na acht seizoenen nabij.

Subotic heeft nog een contract tot 2018 en staat al langer aan de kant met trombose in de arm. Thomas Tuchel passeerde hem eerder al ten faveure van Sokratis Papastathopoulos en Hummels, al zal laatstgenoemde dus waarschijnlijk ook zijn spullen pakken. Subotic wil niet nog een seizoen de tweede viool spelen en staat open voor een aftocht naar Liverpool. Klopp haalde hem in 2008 ook al weg bij FSV Mainz 05, waar de twee samenwerkten.

Is Neven Subotic goed genoeg voor Liverpool?

Meer nieuws

Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
3
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
9
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties