Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Klopp zei: 'We feesten als we winnen, dus dat kunnen we ook als we verliezen''

Laatste update:

"Toen we in Barcelona landden, ging de muziek aan en greep Klopp de microfoon. Hij zei: We kunnen feesten als we winnen, dus we kunnen ook feesten als we verdomme verliezen. Iedereen in het vliegtuig dacht: hij heeft gelijk, laten we er een feestje van maken. Laten we een drankje nemen. Dat laat zien dat er in het leven meer is dan voetbal. Ja, we verloren, maar we deden ons best", zegt Lallana in het boek Klopp: Bring the Noise.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"En ja, het voelt shit als je verliest. Maar er is meer dan dat. Hoe je ouder wordt, hoe meer pijn het gaat doen. Maar die pijn gaat wel sneller over", vervolgt de middenvelder zijn verhaal. "Als Klopp boos is, zegt hij vaak: Ik zou willen dat ik Duits tegen jullie kon praten. Hij spreekt fantastisch Engels. We kunnen elkaar goed begrijpen. Hij zegt het als hij je goed vindt, maar hij zegt het ook als dat niet zo is."

Zie jij Liverpool nog meedoen om de titel dit seizoen?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
31
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
22
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties