Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kloppen de berichten over concrete interesse in Berghuis? Ajax-speler reageert

Laatste update:

Het was Aksam dat het nieuws over de interesse van Besiktas in Berghuis deze week meldde. De Turkse topclub staat op het punt om Giovanni van Bronckhorst aan te stellen als hoofdtrainer en de oefenmeester zou de linksbenige Ajacied naar verluidt graag naar Turkije halen.

Meer: Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: ‘Klopt dat?’ | John van 't Schip heeft hoopvol nieuws uit de ziekenboeg van Ajax

Afgelopen zomer waren er ook al geruchten over een vermeende stap naar Besiktas voor Berghuis, die tijdens het trainingskamp van Ajax reageert op de berichten. "Ik weet dat er weleens is geïnformeerd, maar over deze recente berichtgeving weet ik niks", begint hij. "Voor mij is dat voorlopig geen item."

"Er zijn altijd drie partijen die daarin mee doen", zegt Berghuis over een transfer. "Dat is de club die mij wil hebben, ikzelf en Ajax. Daarin kan ik zelf onmogelijk het antwoord geven."

"Ik ben er zelf voorstander van om, áls je überhaupt al weggaat, in de zomer weg te gaan en niet in de winter. In de voetballerij weet je het alleen niet. Het is op dit moment totaal niet waar ik aan denk, eerlijk gezegd", aldus de Ajacied. Berghuis is 'in principe' niet iemand die de Amsterdammers de rug toekeert nu het 'iets minder' gaat. "Anders was het in de zomer al gebeurd", klinkt het.

De linkspoot, die nog tot medio 2025 vastligt in de Johan Cruijff ArenA, kent een teleurstellend seizoen met Ajax. De historisch slechte seizoenstart van de club kostte Maurice Steijn eind oktober de kop, waarna John van 't Schip als interim-trainer voor de groep kwam te staan.

Die trainerswissel pakte goed uit voor Berghuis, daar hij qua rendement - met name wat betreft assists - flink vooruitging. De 46-voudig international was tot dusver goed voor twee doelpunten in negentien wedstrijden. Berghuis bracht acht keer een teamgenoot in stelling.

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties