Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'

Laatste update:

In de talkshow komt maandagavond het spel van Wijnaldum ter sprake. De middenvelder speelt tegenwoordig bij het Saudi-Arabische Al-Ettifaq, en de beslissing van Koeman om hem op te nemen in de voorselectie leverde flink wat kritiek op.

Toch ziet Wim Kieft nog wel de meerwaarde van de Rotterdammer. "Als Wijnaldum daadwerkelijk nog de Wijnaldum is die hij ooit was… Dat heb je wel nodig", aldus de analist. "Iemand die er ook bij kan komen en het allemaal kan belopen."

Kieft weet niet of de 91-voudig international dat nog steeds kan, maar volgens Koeman is dat wel zo. "Hij kan dat nog steeds", aldus de bondscoach.

Presentator Wilfred Genee heeft vervolgens een statistiek over Wijnaldum en Memphis Depay. "Als hij samen met Memphis speelt, zijn zij samen bij 34 van de 55 gemaakte doelpunten betrokken."

"Dan praat je over vier jaar geleden", maakt Koeman zelf een kanttekening. "Memphis is helaas al anderhalf seizoen heel veel geblesseerd. Maar ik heb de overtuiging dat beiden nog hetzelfde kunnen brengen."

Vervolgens vraagt Genee: "Dus daarom zit hij er ook bij, hoeft hij zich niet meer te bewijzen en gaat hij ook gewoon mee?" Daar heeft Koeman een duidelijk antwoord op: "Ja". Even later bevestigt hij dat nog een keer.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
0
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties