Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert en Karsdorp krijgen opnieuw nieuwe trainer bij AS Roma

Laatste update:

"Mijn taak hier eindigt over drie wedstrijden. Ik wist altijd al dat dit het geval zou zijn", zo tekenen verschillende Italiaanse media op uit de mond van Ranieri tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Juventus. "Ik heb gekozen om hier de laatste fase van het seizoen in te springen, omdat ik een Roma-fan ben en mijn enthousiasme voor de club wilde overbrengen op het elftal."

Het lag in de lijn der verwachtingen dat Roma na dit seizoen op zoek zou gaan naar een definitieve opvolger voor Ranieri. Verschillende namen worden gelinkt aan i Giallorossi, onder wie Antonio Conte. Ook de naam van Maurizio Sarri werd reeds genoemd in de Italiaanse hoofdstad, al lijkt hij zelf in ieder geval niet te willen vertrekken bij Chelsea. Het staat in ieder geval vast dat Ranieri volgend seizoen niet aan het roer zal staan bij Roma.

De oefenmeester stond eerder dit seizoen kort aan het roer bij Fulham, waar hij na slechts een aantal maanden ontslagen werd. Eerder werkte Ranieri voor onder meer Nantes, Leicester City, AS Monaco, Internazionale, Juventus, Parma, Valencia, Chelsea, Atlético Madrid en Napoli. Het grootste succes van de Italiaan is zonder twijfel het kampioenschap met Leicester City in 2016. AS Roma bezet momenteel de zesde plaats in de Serie A, met een achterstand van drie punten op nummer vier Atalanta.

Logisch besluit?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
23
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties