Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert hakt knoop door: 'Ik sta het liefst weer op het veld'

Laatste update:

"Het was een mooie ervaring om in de keuken bij een Europese topclub te kijken, maar de laatste weken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het liefst weer op het veld sta", doelt Kluivert op de functie van directeur voetbalzaken van Paris Saint-Germain die hij van juli 2016 tot juni 2017 bekleedde.

PSG maakte acht maanden geleden bekend de samenwerking met Kluivert 'met wederzijds goedvinden' te hebben stopgezet. "De club bedankt Patrick voor de uitmuntende professionaliteit die hij heeft getoond en wenst hem alle goeds toe voor de uitdagingen die hem de komende jaren te wachten staan", zo las het statement.

Er werd al maanden gespeculeerd over de toekomst van Kluivert en bovendien legde de directeur in Antero Henrique al een sportief directeur vast. Kluivert was voor zijn dienstverband in het Prinsenpark trainer van Ajax Onder-19, bondscoach van Curaçao, assistent-bondscoach van Oranje, coach van Jong FC Twente en assistent bij NEC.

Zou de Eredivisie een geschikte competitie zijn voor de trainer Patrick Kluivert?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
1
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
4
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties