Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert hoopt op nieuwe kans na gedwongen vertrek bij Barcelona

Laatste update:

De terugkeer van Joan Laporta als voorzitter leidt het vertrek van Kluivert in. De nieuwe voorzitter wil met José Ramón Alexanko een nieuwe voorzitter aanstellen, bevestigt Kluivert. "Het is jammer", reageert het huidige hoofd van de Barcelona-opleiding. "Je bent iets begonnen wat je goed hebt gedaan. Maar als ik wegga, heb ik het met heel veel plezier gedaan. Er komt vast een nieuwe kans voor mij." Kluivert is sinds 2019 werkzaam in zijn functie bij de club waar hij tussen 1998 en 2004 speelde.

"We zullen zien wat er gebeurt", aldus Kluivert. "Ik heb nog twee maanden om te kijken hoe of wat. Er komt vast een nieuwe kans voor mij. Het is jammer, je bent iets begonnen wat je goed hebt gedaan. De feedback die ik heb ontvangen spreekt voor zich en dat neem ik mee. Als het zou gebeuren dan is het zo en dan ga je verder. Er zijn ergere dingen in de wereld", zegt Kluivert over zijn gedwongen vertrek.

Kluivert weet nog niet waar hij volgend seizoen werkt. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als trainer. "Ik merk dat de coaching weer aan me begint te trekken", aldus Kluivert, die eerder onder meer werkzwaam was als trainer van Jong FC Twente en assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal. "Ik ben met coachen begonnen, daarna ben ik de bestuurlijke kant op gegaan, wat ook fantastisch is. Maar het veld, het gras, dat blijft het mooiste wat er is. Ik kijk wat de mogelijkheden zijn en ga daaruit de beste keuze maken."

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
3
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
25
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
95
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties