Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert: 'Ik doe niet uit de hoogte omdat ik al bij Oranje heb gezeten'

Laatste update:

Kluivert heeft namelijk niet het idee dat hij al 'uitgeleerd' is bij de beloften: "Zo zie ik het niet. Ik ben nog jong en leer elke dag als ik hier ben met de jongens. Misschien leren zij ook wat van mij. Zo sta ik er gewoon in", reageert hij bij FOX Sports. "Wat ik leer? Dat is moeilijk om te zeggen. Het zijn kleine dingen."

"Ik doe niet uit de hoogte omdat ik al bij het eerste heb gezeten. Zo'n persoon ben ik niet. Ik moet gewoon zo blijven, humble", vervolgt hij zijn verhaal. Een van de redenen dat Kluivert niet bij het 'grote' Oranje zit, is wellicht omdat hij niet alles speelt bij zijn club AS Roma. De afgelopen weken krijgt de vleugelspits echter steeds meer kansen van Eusebio Di Francesco en onlangs volgde ook zijn eerste doelpunt in de Champions League: "Dat was een heel mooi moment. Ik hoop natuurlijk op speelminuten. Die gaan er zeker wel komen."

"Of ik het moeilijk heb in Italië? Het valt reuze mee. Ik heb het naar m'n zin en geniet elke dag. Iedere dag leer ik steeds meer Italiaans. Op de training gaat het steeds beter, voel ik. Mijn tijd komt zeker", gaat hij verder. "Het leven daar is prachtig. Ik mag niet klagen. De trainingen zijn van hoog niveau en in de wedstrijden waarin ik speel probeer ik gewoon alles te geven. Zo wil ik tot meer minuten te komen."

Vind jij dat Justin Kluivert eigenlijk bij het 'grote' Oranje had moeten zitten?

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
64
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
47
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties