Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert kiest voor nummer 34 bij Roma: 'Waarom? Appie's nummer'

Laatste update:

Kluivert maakte onlangs voor 17,25 miljoen euro de overstap van Ajax naar Roma. Dat bedrag kan middels bonussen verder lopen tot 22,75 miljoen euro. Waar hij in Amsterdam speelde met rugnummer 45, kiest hij in Rome voor 34. "Waarom 34? Dat is Appie's nummer. Mijn gebeden en rugnummer zijn voor jou, mijn vriend en broer, wie mij zo veel geleerd heeft", laat de negentienjarige buitenspeler weten op Instagram.

Perché 34? Il numero di Appie. Le mie preghiere e il numero di maglia per te, mio ??amico-fratello che mi hai insegnato tanto. ???? Why 34? Appie's number. My prayers and shirt number for you, my friend-brother who thought me so much. #staystrongAppie #nouri #forzaroma @asromaofficial

A post shared by Justin Kluivert (@justink_) on

Het afgelopen seizoen klonk in de Johan Cruijff ArenA in de 34ste speelminuut regelmatig een minutenlang applaus ter eerbetoon aan Nouri. De Ajacied zakte in de zomer van vorig jaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in elkaar wegens hartfalen. Hij liep ernstige en blijvende hersenschade op. Ajax heeft inmiddels bevestigd dat er fouten zijn gemaakt tijdens de behandeling op het veld en erkent de volledige aansprakelijkheid voor de situatie van Nouri.

Nouri ligt al geruime tijd in coma. Volgens zaakwaarnemer Nathan van Kooperen merkt de Ajacied de aanwezigheid van bezoekers op. "Appie herkent ons wel als we bij hem zijn. Dat zie je aan hem, dan kijkt hij me zo aan. Appie kan ook reageren. Niet door te praten maar door zijn wenkbrauw te bewegen. Als die omhoog gaat, betekent dat ja. Net als zijn mond open. Doet hij niets dan is dat een nee. Het is een vorm van communicatie waar we al heel blij mee zijn", vertelde hij onlangs aan Voetbal International.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
37
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties