Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kluivert moet op termijn het eerste van Ajax gaan trainen'

Laatste update:

Dit is volgens David Endt, voormalig teammanager van Ajax, in ieder geval wel de bedoeling: "Er is een bepaalde filosofie achter zijn aanstelling", zei Endt bij BNR. "Patrick moet opnieuw, net als Frank de Boer dat ook was, een trainer worden die op termijn het eerste elftal gaat trainen. Dat is de gedachte achter deze aanstelling."

Mocht dit inderdaad de bedoeling zijn, dan zou De Boer dus nog wel even bij Ajax kunnen blijven. De coach heeft aangegeven dat hij na dit seizoen een beslissing wilde nemen over zijn toekomst. De Boer begon bij Ajax ook als coach van de A1 en schoof na het ontslag van Martin Jol in het najaar van 2010 door naar het eerste elftal.

Kluivert begon zijn trainersloopbaan als assistent bij Brisbane Roar en NEC, waarna hij hoofdtrainer werd van de beloften van FC Twente. De voormalig aanvaller mocht ook mee met het Nederlands elftal naar het WK van 2014 en is momenteel bondscoach van Curaçao. Als speler van Ajax won hij onder meer de Champions League en de wereldbeker.

Zie jij in Patrick Kluivert een toekomstige hoofdtrainer voor Ajax?

Meer nieuws

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties