Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert presenteert Bogarde en nog eens twee landgenoten bij Adana

Laatste update:

Kluivert neemt naast Bogarde nog twee landgenoten mee naar Adana. Het gaat om Quentin Jakoba en Jordy Kluitenberg, die aan de slag gaan als respectievelijk performance analist en video-analist. Serkan Damla blijft onder Kluivert aan als assistent-trainer, een rol die de Turk al sinds de zomer van 2020 vervult bij Adana. De club uit de Süper Lig speelt eind deze maand al zijn eerste belangrijke wedstrijd: op 27 juli is CFR Cluj de tegenstander in de tweede kwalificatieronde van de Conference League. De return tegen de Roemeense club is op 3 augustus.

Bogarde was bij Ajax onder Erik ten Hag verantwoordelijk voor het trainen van verdedigende kwaliteiten. Ondanks dat vele jeugdspelers en supporters lovend over hem waren, kwam er in 2022 na zeven jaar in Amsterdamse dienst toch een onverwachts einde aan de samenwerking. In Turkije heeft Bogarde nu een nieuwe uitdaging gevonden. Adana Demirspor maakte eerder deze week de komst van Kluivert wereldkundig. Naast Bogarde gaat de staf onder meer bestaan uit Zeljko Petrovic, die net als eerstgenoemde assistent wordt.

Bogarde werd in de zomer van 2022 door Ajax op straat gezet, nadat hij daar zeven jaar had gewerkt. Bogarde maakte succesvol deel uit van de technische staf van Erik ten Hag. De assistent-trainer werd in het voorjaar van 2020 overgeheveld naar de A-selectie na indruk te hebben gemaakt op de clubleiding. Eerder was de oud-speler van Ajax, AC Milan, Barcelona, Chelsea en het Nederlands elftal werkzaam voor Jong Ajax. Ook bij het beloftenteam van de Amsterdammers was volgens toenmalig algemeen directeur Edwin van der Sar en financieel directeur Susan Lenderink geen plaats meer voor Bogarde, die 'te goed' en 'te ervaren' zou zijn.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties