Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert staat open voor Spanje: 'Maar liever nog niet bij Barcelona'

Laatste update:

Kluivert trad in maart dit jaar aan bij Curaçao, met als doelstelling het nationale team verder te loodsen in de kwalificatiereeks voor het WK 2018. Het lukte om Montserrat en Cuba te verslaan, maar in de derde voorronde ging het toch mis tegen El Salvador. Hij blijft nog wel aan als adviseur, maar is geen bondscoach meer. De voormalig topscorer van Oranje zegt tegen het Spaanse Radio 4G te wachten op een club.

"Mijn doel is een club te vinden. Barcelona? Je weet maar nooit, maar ik begin liever bij een andere club", geeft de 39-jarige oud-aanvaller aan. "Hopelijk kan ik in de toekomst Barcelona eens coachen. Dat is en blijft de beste club ter wereld", zegt Kluivert, die van 1998 tot 2004 zelf uitkwam voor de Catalanen. "Ik zou het leuk vinden om in Spanje aan de slag te gaan, bij een goede club. Maar liever nog niet bij Barcelona."

Denk jij dat Patrick Kluivert gauw een kans krijgt als hoofdtrainer?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties