Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert wacht de toekomst af: 'Ajax? Ja, waarom niet?'

Laatste update:

Toch blijft dat de ambitie van Kluivert, laat hij weten in een interview met Goal. Als beginnend coach liep hij al eens stage bij AC Milan, de club die hij in het seizoen 1997/98 al eens diende. "Ik heb een korte, maar hele goede tijd in Milaan gehad. Daar heb ik nog steeds goed contact. Maar niet alleen bij Milan. Je wilt ergens beginnen en uiteindelijk heb je wel een droom, natuurlijk", zegt Kluivert.

"En voor mij is die droom om ooit AC Milan, Barcelona, of een grote club uit Engeland te mogen trainen. Ajax? Ja, waarom niet?", reageert de oud-aanvaller. Tussen 2012 en 2014 was hij de rechterhand van Louis van Gaal bij Oranje; toen zijn leermeester naar Manchester United vertrok, ging Kluivert tot zijn spijt niet mee. "Natuurlijk baal ik daar van. Na het WK wilde ik eigenlijk meteen de volgende stap maken. Maar ik moet mijn geduld bewaren."

Het is niet zo, geeft Kluivert aan, dat hij per se eerst hoofdtrainer wil zijn van een grote naam binnen Europa. Er zijn al aanbiedingen geweest, maar die waren voor hem niet heel aantrekkelijk. "Het moet wel een club zijn, die goed bij me past. Het binnen- of buitenland maakt me ook niet veel uit", zegt de spits in ruste.

Patrick Kluivert liet dinsdagavond via Twitter zijn licht schijnen over Manchester City - Barcelona tijdens het #ChampiontheMatch event van Heineken. De volgende keer is het de beurt aan Rio Ferdinand!

Denk jij dat Patrick Kluivert in het seizoen 2015/16 ergens hoofdtrainer is?

Meer nieuws

'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
12
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
9
Aan Conference League-topscorer El Kaabi om de held van Athene te worden
0
Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
7
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
5
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties