Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert: 'Wat ik tot dusver van Ajax zie, stemt me hoopvol'

Laatste update:

Ajax moet zich een weg zien te banen langs Rapid Wien. De stad Wenen zal altijd een speciaal randje hebben voor de club en voor Kluivert, want het was immers daar dat Kluivert zijn team naar de winst op AC Milan punterde. Terugblikkend op 'toen' zegt de oud-aanvaller dat Ajax een stuk ervaring in huis had dat nu ontbreekt. Frank Rijkaard en Danny Blind vervulden belangrijke rollen in Amsterdam en nu zijn Diederik Boer (34) en John Heitinga (31) de enige dertigplussers.

Toch is Kluivert niet pessimistisch. "Wat ik tot dusver van Ajax in de voorbereiding heb gezien, stemt me in elk geval hoopvol voor de dubbele confrontatie met Rapid Wien. En wie het winnende puntertje voor zijn rekening neemt, maakt me niet uit…", zegt de voormalig topscorer. Hij ziet wel dat het verschil met het buitenland almaar groter wordt.

"Door de explosief stijgende inkomsten uit televisiegelden en merchandising in de grote competities en het steeds vroegere vertrek van talenten uit de Eredivisie, wordt de kloof met de Europese top groter en groter. De kans dat een Nederlandse club ooit nog met de Cup met de Grote Oren staat, acht ik niet zo groot", zegt Kluivert in De Telegraaf.

-
Ben jij ook hoopvol over Ajax?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties