Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kluivert: 'We zijn ons hier zeker bewust van de talenten bij Ajax'

Laatste update:

Kluivert is blij met zijn tweede periode bij de Spaanse kampioen. "Ik ken de club, heb hier zes jaar gespeeld en heb een heel goed gevoel bij de club en de supporters", aldus de oud-international van Oranje. "Daarnaast speelt mijn zoon hier ook. Ik denk dit ik veel kan bijdragen aan La Masia (jeugdopleiding van Barcelona, red.) en hoefde dan ook niet lang na te denken over het aanbod van de club." Kluivert benadrukt tevens dat hij als oud-speler van Barcelona en Ajax weet hoeveel overeenkomsten er zijn in de voetbalfilosofie.

Lenglet: 'Antoine Griezmann moet wennen aan verschillen tussen Barça en Atleti'

De oud-spits weet dat zijn werkgever van oudsher een goede band heeft met Ajax, de club waar hij ooit doorbrak. Het is volgens hem dan ook logisch dat er gescout wordt in Amsterdam. "Ajax heeft dezelfde speelstijl als Barcelona en daarom volgen we hun talenten op de voet." Kluivert komt gelijk met een passend voorbeeld. "Iemand als Frenkie de Jong heeft geen moeite om zich aan te passen, hoewel spelen voor Ajax iets anders is dan hier in het Camp Nou voor 100.000 mensen. Hij speelt heel goed vanuit zijn positie, heeft enorm veel talent en wordt omringd door zeer talentvolle spelers. Het lijkt wel of De Jong al zijn hele leven voor Barcelona speelt."

Kluivert kijkt niet alleen buiten Barcelona naar talenten, want ook de eigen talenten worden gekoesterd. De opleider is in dat kader blij met de doorbraak van Ansu Fati en Carles Pérez. "Het is heel belangrijk dat dergelijke spelers de kans krijgen zich te ontwikkelen. Als spelers laten zien dat ze kwaliteiten hebben, zoals in het geval van Fati en Peréz, is het belangrijk dat ze speeltijd krijgen en zich mogen bewijzen. Hoe jong ze dan ook zijn" Kluivert is vooral onder de indruk van Fati, die al in beeld is bij de Spaanse ploeg. "Hij heeft een duidelijk doel voor ogen en gaat gelukkig niet zweven."

Goede zaak dat Barcelona de talenten van Ajax scout?

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
0
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
1
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties