Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Knappe maar geflatteerde zege Man United op White Hart Lane

Laatste update:

Tottenham Hotspur (zonder de geschorste Scott Parker en de geblesseerden Rafael van der Vaart en Gareth Bale) was in het eerste bedrijf verreweg de betere ploeg, maar wonder boven wonder ging Manchester United met een voorsprong rusten. Vlak voor de pauze werd Wayne Rooney niet goed gedekt door Kyle Walker en de aanvaller knikte de onverdiende openingstreffer tegen de touwen. Het was alweer zijn zevende doelpunt in de laatste acht wedstrijden tegen Tottenham Hotspur. En dat terwijl zijn ploeg zeker niet goed begon, want het team van manager Harry Redknapp was in het eerste bedrijf een klasse beter.

Het krachtsverschil leverde echter weinig grote kansen op: tot tweemaal toe moest David de Gea in actie komen. Allereerst moest de Spanjaard een schot van Emmanuel Adebayor uit de verre hoek tikken en niet veel later werd de sluitpost zelfs verschalkt door de aanvalsleider van the Spurs. Louis Saha schoot de bal in vrije positie op doel, maar de Fransman werkte de bal precies tegen het lichaam van zijn kompaan in de aanvalslinie. Adebayor plaatste bal nog op uitstekende wijze in het doel met zijn hak, maar had het ding met zijn hand geraakt en scheidsrechter Martin Atkinson keurde het doelpunt af.

Ferguson zal zijn manschappen in de pauze (ondanks de voorsprong) hebben toegesproken, maar veel hielp dat eigenlijk niet. Tottenham was ook in de eerste fase na rust de baas op het veld en De Gea verrichtte een knappe redding op een inzet van Jake Livermore. Nadat Benoît Assou-Ekotto een vrije trap op de bovenkant van de lat plaatste was het weer tijd voor een plaagstootje van de bezoekers en prompt werd het een treffer. Luka Modric liet Nani uit zijn rug weglopen en de Portugees zette de bal laag voor op Ashley Young. Walker probeerde het ding nog weg te werken, maar Young kreeg de bal alsnog voor zijn voeten en vond de verre hoek: 0-2.

Young, die namens Engeland ook al succesvol was tegen het Nederlands elftal, zorgde met een prachttreffer (schot in de bovenhoek) vervolgens nog voor de zwaar geflatteerde 0-3. Daarmee was het afgelopen met de dadendrang van de Londenaren, die de Manchester United-defensie (met een uitblinkende Rio Ferdinand) alleen in de slotfase nog in de problemen brachten. Dat leverde na een slordigheidje van Ryan Giggs wel een treffer op, omdat invaller Jermain Defoe het net wist te vinden. The Red Devils verkleinen door de zege het gat tot stadsgenoot Manchester City weer tot twee punten, terwijl Tottenham nu met het oog op de vierde plek nog maar vier punten voorsprong heeft op Arsenal.

Bekijk hier de samenvatting van Tottenham Hotspur - Manchester United:

Premier League
Tottenham Hotspur
1 - 3
Manchester United

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties