Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Knullige eigen goal en beauty's leveren dominant Man City koppositie op

Laatste update:

Bij Luton Town verscheen Tahith Chong aan de aftrap. Nathan Aké en Kyle Walker keerden bij the Citizens terug in de wedstrijdselectie. Guardiola had een basisplaats ingeruimd voor Kevin De Bruyne, terwijl John Stones juist vanwege fysieke klachten ontbrak.

City schoot in eigen huis uit de startblokken, al kwam daar wel het nodige geluk bij kijken. De Bruyne stuurde Erling Braut Haaland weg met een fraaie steekpass. De Noorse spits stuitte echter op doelman Thomas Kaminski.

Haaland kreeg een herkansing en probeerde het met een halve omhaal, maar raakte van dichtbij hard het hoofd van Hashioka, waarna de bal in het eigen doel van de Japanner caramboleerde: 1-0.

De thuisploeg was heer en meester en bleef dominant aan de hand van De Bruyne. De creatieveling bood zowel Haaland (schot over) als Gvardiol (kopbal voorlangs) de mogelijkheid om de marge te verdubbelen. Matheus Nunes was uiteindelijk nog het dichtst bij de 2-0. De Portugees zag zijn inzet tot zijn ongenoegen alleen op de op de linkerpaal belanden.

City wist het duel halverwege de tweede helft alsnog vroegtijdig op fraaie wijze in het slot te gooien. Kovacic kreeg de bal op rand zestien en haalde verwoestend uit: 2-0. Luton kon tot dan toe in aanvallend opzicht nauwelijks een vuist maken. Toch leek het bijna de spanning in de wedstrijd terug te brengen nadat Cauley Woodrow op de lat schoot.

Haaland voerde de score voor de regerend landskampioen hierna verder op. De bal ging op de penaltystip na een overtreding van Fred Onyedinma op Jérémy Doku. De spits van City speelde onzichtbaar, maar schoot vanaf elf meter feilloos raak: 3-0.

Luton kwam in de slotfase ook nog op het scorebord. Het was Nunes die met een slechte aanname balverlies leed en Ross Barkley daarmee in staat stelde om te scoren: 3-1. Het slotakkoord leek voor Doku, die zijn directe tegenstander Onyedinma andermaal tureluurs speelde om vervolgens in de lange hoek binnen te schuiven: 4-1. Gvardiol maakte er op aangeven van de Belg met een schitterende knal zelfs ook nog 5-1 van.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties