Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB baalt: 'Dan belt bijvoorbeeld Ajax dat zij helemaal niet kunnen spelen'

Laatste update:

De KNVB heeft Abdou Harroui en Deroy Duarte opgeroepen voor de oefenwedstrijden van Oranje Onder-20 en ook Gregor Breinburg, Suently Alberto en Bradley Martis ontbreken wegens interlandverplichtingen. De bond zag eerder dat veertien van de zestien clubs vóór speelrondes in interlandweken stemden. Wat niemand bij de KNVB bij de besluitvorming in januari kon bevroeden, was dat Sparta en FC Twente later zouden degraderen.

"Dit is dramatisch, dat het op deze manier is geprogrammeerd", erkent directeur Nico-Jan Hoogma vrijdag in De Telegraaf. Hij verdedigt de beslissing om Sparta niet tegemoet te komen. Het hek zou van de dam zijn. "Dan belt bijvoorbeeld Ajax dat zij helemaal niet kunnen spelen en weer andere clubs missen ook buitenlandse internationals. Dat het nu op deze manier escaleert, dat geeft nog meer aan dat je geen competitie in het betaald voetbal kunt spelen tijdens internationale weken."

Hoogma zegt dat alleen qua veiligheid rondom de duels alles al is vastgelegd met de lokale driehoeken. Speelrondes verschuiven is voorlopig ook geen optie, al maakt Hoogma zich er wel continu hard voor. "Dit is een item dat natuurlijk constant speelt en waar wij als KNVB gigantisch last van hebben. Het ergste is het voor de spelers, die moeten een keuze maken die niet te maken valt."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties