Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB bezorgt Kuipers mijlpaal met aanstelling voor Ajax - PSV

Laatste update:

Voor Kuipers is het de tiende keer dat de KNVB hem naar de topper tussen Ajax en PSV stuurt. De laatste keer dateert uit het seizoen 2019/20, toen de Amsterdamse club op eigen veld met 1-0 te sterk bleek voor de bezoekers uit Eindhoven. Ruim twee maanden later, in april 2020, werd het Eredivisie-seizoen definitief stilgelegd vanwege de coronacrisis. Het is de de eerste keer dat Ajax en PSV elkaar in deze jaargang treffen in competitieverband.

De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld voor de stadsderby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord, die zondag enkele uren (om 12.15 uur) vóór de ontmoeting tussen Ajax en PSV op het programma staat. Een dag eerder is Danny Makkelie de scheidsrechter bij de uitwedstrijd van nummer vier Vitesse tegen Heracles Almelo. Eerder deze maandag kwam naar buiten dat Makkelie één van de zeven arbiters is bij het WK voor clubteams.

De topscheidsrechter uit Nederland is de enige afgevaardigde uit Europa voor het toernooi dat tussen 1 en 11 februari plaatsvindt in Qatar. Makkelie neemt zijn vaste assistenten Hessel Steegstra en Mario Diks mee, terwijl Kevin Blom en Jochem Kamphuis als VAR zullen fungeren. Vanwege de strenge gezondheidsregels dienen de Nederlanders zich een week voor aanvang al te melden in Qatar. Het deelnemersveld is overigens nog niet compleet. Alleen Champions League-winnaar Bayern München, Auckland City en Al-Duhail zijn reeds zeker van deelname aan het WK voor clubs.

-

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
8
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties