Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB denkt mee met Feyenoord in aanloop naar Klassieker

Laatste update:

Feyenoord ontvangt aartsrivaal Ajax zondag 22 maart in De Kuip en de KNVB had volgens bovengenoemd medium in eerste instantie 18 of 19 maart in gedachten als nieuwe datum voor AZ - Feyenoord. Na gesprekken met de betrokken clubs en de autoriteiten is in de afgelopen dagen echter besloten om hiervan af te zien.

In the Zone | Fer over trainerswissel: 'Afgelopen negentien duels maar één verloren'

'Voor Feyenoord, dat in de race is om de bovenste plekken, was het niet wenselijk om in vier dagen tijd de zeer cruciale wedstrijden tegen de huidige koplopers Ajax en AZ te spelen', legt RTV Rijnmond uit. De KNVB verwacht binnen afzienbare tijd een nieuwe datum voor AZ - Feyenoord bekend te kunnen maken en de kans is groot dat deze wedstrijd pas in april wordt ingehaald. Ook voor FC Utrecht - Ajax, dat om dezelfde reden verplaatst werd, moet overigens nog een nieuwe datum geprikt worden.

De Klassieker kan een grote rol in de strijd om de landstitel spelen, nu Ajax en AZ gedeeld aan kop gaan in de Eredivisie. Feyenoord heeft momenteel zes punten minder dan de twee koplopers en doet bij winst op beide rivalen weer serieus mee om het kampioenschap. Nummer vier PSV heeft momenteel een punt minder dan de Rotterdammers.

Snap jij dat de KNVB ervan afziet om het duel een paar dagen voor de Klassieker in te laten halen?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
0
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
14
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
15
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
41
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties