Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB geeft bekritiseerde Blom vrijaf, Makkelie fluit eerste thuisduel PSV

Laatste update:

Björn Kuipers wordt door zijn werkgever naar Utrecht gestuurd, waar hij het treffen tussen de plaatselijke FC en sc Heerenveen in goede banen moet zien te leiden. Hij wordt daarbij geholpen door zijn gebruikelijke assistenten: Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Eric Braamhaar fluit de ontmoeting tussen Vitesse en Roda JC Kerkrade.

Martin van den Kerkhof is zaterdag te bewonderen op Woudestein, waar hij vanaf de klok van 20.45 uur Excelsior tegen AZ leidt. Heracles Almelo en NEC krijgen te maken met Jochem Kamphuis, terwijl Serdar Gözübüyük bij FC Twente-ADO Den Haag de verantwoordelijkheid krijgt over het sportief verlopen van de wedstrijd. De eerste thuiswedstrijd van promovendus De Graafschap, dat PEC Zwolle ontvangt, is een klus voor Allard Lindhout.

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
10
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
3
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
25
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties