Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB geeft Gio, Cocu, Bergkamp, Koeman óf De Boer standbeeld

Laatste update:

Er staan al twaalf beelden in de eregalerij van de KNVB: een van oud-bondscoach Rinus Michels en daarom heen het 'elftal van de eeuw', zoals dat in het verleden gekozen werd. Ter ere van het 125-jarig bestaan van de nationale bond wil men nu graag een dertiende beeld toevoegen. De keuze kan dus gemaakt worden uit Van Bronckhorst, Cocu, Bergkamp, Koeman of De Boer.

De vijf werden genomineerd door een speciale commissie: het voormalig bestuur van de stichting Oranje van de Eeuw. Johan Cruijff gaf leiding aan de werkgroep. Van het genomineerde kwintet is Bergkamp de enige die al een standbeeld heeft: Arsenal richtte een bronzen beeld voor hem op, als eerbetoon aan zijn fenomenale jaren in Londen. Voetbalfans kunnen hun stem uitbrengen via de website van de KNVB of De Telegraaf.

Wie verdient het standbeeld het meest?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties