Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB grijpt in na klachten: 'Dit komt ten goede aan het prestatieve karakter'

Laatste update:

Het maakte immers nogal wat uit hoeveel spelers uit de hoofdmacht werden ingezet in de Jupiler League. De KNVB heeft gehoord gegeven aan deze klachten en grijpt in. Jong Ajax en Jong PSV, die komend seizoen weer op het tweede niveau van Nederland actief zullen zijn, worden beperkt in hun mogelijkheden om spelers uit het eerste elftal op te stellen tijdens competitiewedstrijden.

"Er kunnen onder meer maximaal twee spelers van het eerste elftal tegelijkertijd deelnemen in een wedstrijd van de beloften. Verder mogen spelers ouder dan 23 jaar die óf tien keer in de basisopstelling van het eerste elftal hebben gestaan óf tien keer 45 minuten daarin hebben meegespeeld, niet meer uitkomen in het beloftenteam. De KNVB gelooft dat deze wijzigingen ten goede komen aan het prestatieve karakter van de competitie en de individuele talentontwikkeling", laat de voetbalbond weten op de officiële website.

Vind je dit een juiste ingreep van de KNVB?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties