Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB kan mogelijk terecht bij Adriaanse: 'Een functie die op mijn pad ligt'

Laatste update:

Adriaanse wekte zaterdagavond voor de camera van de NOS de indruk wel open te staan voor de bestuursfunctie, welke hij 'interessant' noemde. "Een job waarbij je de lijnen kunt uitzetten voor de toekomst is wel een functie die op mijn pad als trainer ligt", voegde de ex-coach van onder meer Ajax en AZ er nog aan toe.

Adriaanse vervulde in het seizoen 2014/15 een vergelijkbare rol bij FC Utrecht, toen hij als technisch adviseur aan de club verbonden was. Hij stapte destijds zelf op. "Ik denk dat ik heb onderschat hoe minimaal mijn invloed is het op het eindresultaat, op het veld. Mijn opdracht is niet geslaagd, dus heb ik besloten niet verder te gaan", waren zijn woorden toen.

Zou Co Adriaanse een geschikte technisch directeur zijn voor de KNVB?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties