Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB krijgt boze brief: 'Maar we willen geen Calimero-gedrag vertonen'

Laatste update:

Lima kreeg zijn tweede gele kaart wegens een vermeende overtreding op Anwar El Ghazi, maar het was Everon Pisas die in de fout ging. De KNVB besloot de tweede gele kaart voor Lima niet te seponeren of over te hevelen naar Pisas en daar baalt men bij Dordrecht van. "We hebben weliswaar een brief naar de KNVB gestuurd, maar accepteren de straf'', zegt persvoorlichter Ester Bal tegen FOX Sports.

Dordrecht beklaagde zich dit seizoen al eerder bij de KNVB over de arbitrage, nadat Jeroen Manschot in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht een handsbal over het hoofd had gezien, waardoor Dordrecht geen strafschop kreeg. "We willen geen Calimero-gedrag vertonen'', aldus Bal. ''Maar we willen wel aangeven dat de arbitrage ook fouten kan maken die van invloed zijn op het wedstrijdverloop.''

-
FC Dordrecht heeft reden tot klagen

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties