Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB laat gele kaart Manu staan: 'Kunnen niet ineens de regels aanpassen'

Laatste update:

Go Ahead Eagles deed namelijk een poging bij de voetbalbond om de gele kaart aan te vechten, maar ving bot. De KNVB gaat het onderwerp wel inbrengen bij de adviescommissie tuchtrecht voor een mogelijke regelwijziging, zo meldt Go Ahead-voorzitter Edwin Lugt op Twitter.

"We moeten onderzoeken hoe het kan dat in andere landen een tweede gele kaart weggepoetst kan worden. Maar de clubs zijn in Nederland onderling een tuchtreglement overeengekomen, dat kunnen we niet halverwege een seizoen ineens gaan aanpassen", laat een woordvoerder van de KNVB weten tegenover De Stentor. Oud-scheidsrechter Mario van der Ende vindt dat de voetbalbond een uitzondering had moeten maken. "De KNVB wil altijd haantje de voorste zijn, met zaken als Fairplay en de hulp van video-referees. Laat ze bij een situatie, zoals de onterechte gele kaart van Manu, dan ook maar hun vingertje als eerste opsteken."

"Als Kuipers een vent is, dan geeft hij zijn fout na afloop toe voor de camera's. Maar dat heeft-ie niet gedaan, nee. Kwalijk, want Manu wordt overduidelijk onderuit gehaald. Het is een zuivere penalty", gaat voormalig arbiter Dick Jol verder. "Ik heb ooit een penalty gegeven aan Nikos Machlas van Ajax, in een wedstrijd tegen Feyenoord. Doelman Edwin Zoetebier gaf ik geel, maar het bleek achteraf overduidelijk een schwalbe. Bijzonder pijnlijk natuurlijk.. Tóch ben ik die avond bij Studio Voetbal gaan zitten. Kijk, dan ben je een kerel."

Vind jij dat de KNVB een uitzondering had moeten maken en de gele kaart van Elvis Manu had moeten seponeren?

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
8
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
7
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties